• Imprimeix

Sessions d'investigació

Un dels objectius del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada és divulgar els temes d'actualitat científica dins l'àmbit de la justícia i el dret. Amb aquesta voluntat, s'organitzen, entre d'altres activitats, les sessions d'investigació. En aquestes sessions, els autors expliquen  els principals resultats de les recerques que hagin realitzat amb el suport del Centre d’Estudis Jurídics o les que s’han fet des del mateix Centre.

Les sessions d'investigació s'adrecen a tots els professionals del Departament de Justícia i als professionals externs i estudiants que hi estiguin interessats. La inscripció s’obra uns dies abans de la sessió, a través d’aquesta web, i l'assistència és gratuïta.

Si voleu rebre informació de les nostres activitats podeu enviar-nos un correu electrònic amb les vostres dades a cejfe.isc@gencat.cat. Us donarem d’alta a la base de dades i rebreu la informació de les properes sessions. També podeu contactar amb nosaltres per telèfon trucant al 93 207 31 14 (ext. 1440 o 1452).

Agenda de sessions

Trastorn mental i de conducta a Justícia Juvenil (30 d’octubre de 2018)

Les sessions es podran seguir en directe per videostreaming i es podran formular preguntes en línia durant el col·loqui. Els vídeos de les sessions estaran disponibles al canal de Youtube aproximadament tres dies més tard.

Data d'actualització:  03.10.2018