• Imprimeix

Espais de gestió del coneixement


Neuroaprenentatges Jesús Martínez i Ignacio Morgado, durant la presentació de la ponència.

 

Jesús MartínezJesús Martínez, cap de l'Àrea d'Innovació i Gestió del Coneixement del CEJFE, presenta la sessió.

 

Bep MollBep Moll en un moment de la seva ponència

 

 

Gabriel Capilla, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, CEJFE, obre l’acte.

 

Javier M Aldanondo, en un moment de la seva ponència

 

 

La Sala d’Actes plena

 

Jesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes i del Programa Compartim, presenta la 30a sessió d’Espais de Gestió del Coneixement.

 

 

 

 

 

Josep Maria Viedma, president d’Intel·lectual Capital Management Systems, soci fundador d’M&A Fusions i Adquisicions, professor emèrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, presenta el professor Klaus North.

 

 

 

 

 

Klaus North, professor de direcció internacional a l’escola alemana Wiesbaden Business School, fundador de l’Associació Alemanya de la Gestió del Coneixement, membre de la junta editorial de la Journal of Intellectual Capital, en un moment de la seva ponència.

 

 


resentació Piscitelli i JMMJesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i del Programa Compartim, presenta el ponent del 28è Espai de Gestió del Coneixement sobre les "Superintel·ligències".

 

 

 

 

 

Alejandro PiscitelliAlejandro Piscitelli, llicenciat en Filosofia per la Universitat de Buenos Aires, màster en Ciències de Sistemes a la Universitat de Louisville (Estats Units), màster en Ciències Socials per la FLACSO (Argentina) i titular de la Càtedra de Dades en la carrera de Ciències de la Comunicació de la Universitat de Buenos Aires, en un moment de la seva intervenció.

 

Xavier Bernadí i Jesús MartínezXavier Bernadí, director del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, i Jesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes i del Programa Compartim, presenten l'Espai de Gestió del Coneixement sobre L'ús del mòbil en el modelatge del comportament humà.

 

 

 

 

Núria OliverNuria Oliver en un moment de la seva intervenció.

 

 

 

 

 

 

Núria OliverLa ponent exposa un experiment que promovia la presa correcta de medicació en gent gran a través d'un joc del mòbil.

 

Xavier BernardíXavier Bernadí, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, i Jesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes i del Programa Compartim, presenten el 26è Espai de Gestió del Coneixement.

 

 

 

 

 

Rafa DíazRafa Díaz, director de projectes de carrera i desenvolupament de lideratge a Right Management, en un moment de la seva intervenció.

 

 

25egc_presentacio

Jesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i del Programa Compartim, presenta el 25è Espai de Gestió del Coneixement.

 

 

 

 

 

25egc_amaliorey

Amalio Rey, director d’eMOTools, en un moment de la seva intervenció

 

 

 

Javier Aldanondo explica l'impacte sobre les organitzacions de la pèrdua de coneixement quan el personal es jubila, i com posar-hi remei per a gestionar la transferència eficientment.

Javier Aldanondo

Informació relacionada

Teresa Baró

Teresa Baró exposant davant un públic molt atent

Data d'actualització:  25.10.2018