• Imprimeix

Una desena de jornades del programa Compartim programades per al segon semestre 2017

31/07/2017 17:07
Programa Compartim
Programa Compartim
Programa Compartim

Us avancem algunes de les jornades que tindran lloc entre setembre i novembre de 2017. Aquí podeu consultar tota la programació. Entre les primeres que tindrem, la Jornada de XII Jornada de Treballadors Socials del Departament de Justícia. Sensellarisme: nova mirada davant les necessitats d’acollida ens plantejarà quines són les tendències actuals en l’àmbit del treball social que pretenen donar resposta a les necessitats d’aquelles persones que no disposen d’una llar o d’un nucli acollidor en el moment de la sortida de la presó.

A l’octubre en tenim dues de l’àmbit penal, la dels monitors esportius, IX Jornada d’Activitat Física i Esport als Centres Penitenciaris. Explotem els límits de la força: @Explosiv0 que enguany han apostat fort per una temàtica que sembla que  interessa molt als interns dels gimnasos de centres penitenciaris, com és l’entrenament de la força; per això conviden uns dels màxims exponents estatals en aquesta temàtica, en David Marchante, un jove que amb només 26 anys és un referent de l’entrenament de la força i l’alt rendiment, amb gairebé 95 mil seguidors al seu compte de twitter i més de 800.000 al seu compte de Youtube. Pel que sembla la musculació interessa molt a gent de dins i fora de la presó.

Però si el que us interessa és l’ètica, no us podeu perdre la Jornada del dia 5 d’octubre dels delegats i delegades de mesures penals alternatives, en què ens convidaran a reflexionar sobre l’ètica des de tres punts de vista, en relació amb la persona penada, en relació amb l’organització i en relació amb la resta de professionals. Segur que en podrem treure conclusions vàlides per a tots els col·lectius professionals, sobretot aquells que treballem amb persones. IV Jornada de Mesures Penals Alternatives. Recomanacions per a una intervenció ètica. La relació amb les entitats col·laboradores.