• Imprimeix

Gran èxit de la 1a Escola d’Estiu sobre execució penal al CEJFE

La setmana passada van tenir lloc els Criminal Justice Summer Courses sobre Radicalització violenta, Desistiment del delicte i Resistència al canvi i motivació dels infractors.

11/07/2017 17:07
ProgramaCriminal Justice Summer Courses

La Criminal Justice Platform Europe –formada per l’EuroPris, l’European Forum for Restorative Justice i la CEP- juntament amb el CEJFE i la col·laboració de la UB, han dut a terme la 1a escola d’estiu internacional sobre execució penal.

Més de 50 persones de 19 nacionalitats de tot el món han estat durant 1 setmana treballant i formant-se al CEJFE, guiats per 9 formadors europeus de diferents àmbits. Entre ells, cinc companys del Departament de Justícia van poder aprofitar aquesta formació excepcional amb la seva assistència als cursos.

Els cursos es van estructurar amb conferències plenàries amb grans experts en les matèries i tres tallers simultanis que portaven per títol Radicalisation, Desistance i Engaging offenders to change. A més a més, es van organitzar visites d’aprofundiment per conèixer el sistema d’execució penal català al CP de Dones de Barcelona, al CE Can Llupià i a la Ciutat de la Justícia, als equips d’execució penal a la comunitat i mediació. El resultat ha estat valorat molt positivament, ampliant les xarxes de coneixement entre professionals, l’intercanvi d’experiències concretes i positives, i els va donar l’oportunitat d’aprendre i incorporar noves visions i maneres de funcionar als seus llocs de treball.

En breu, les 3 organitzacions europees penjaran el material treballat a les seves webs.