• Imprimeix

Pla de seguiment amb víctimes de violència en l’àmbit familiar

Un nou document vinculat a la pràctica dels professionals de les oficines d’atenció a la víctima del delicte (OAVD) en el marc del format de treball Debat a bat que ofereix el CEJFE.

31/10/2017 15:10
Debat a bat

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada publica el Pla de seguiment amb víctimes de violència en l’àmbit familiar, resultat de l’experiència i el treball realitzat pels professionals de les oficines d’atenció a la víctima del delicte (OAVD) en el marc del format de treball Debat a bat que ofereix el CEJFE.

Aquesta nova eina de les OAVD complementa la recentment publicada de l’Instrument d'avaluació de les necessitats de les víctimes de violència en l’àmbit familiar i permet tenir una visió complerta de l’orientació i intervenció dels professionals en aquest àmbit tan específic i especialitzat.

Els formats Debat a bat es configuren com a espais de treball on s’analitza la praxi professional entorn a un tema concret. Aquests espais pretenen generar un marc de debat fonamentat en l’experiència i coneixements dels professionals que els integren, i arribar a conclusions que facilitin la intervenció professional.