• Imprimeix

Nou web

El CEJFE renova el seu web, que adopta el disseny responsiu

04/04/2017 16:04
cejfe.gencat.cat

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) disposa d’un nou web, en compliment de l’Acord de Govern d'aprovació de criteris corporatius de la Generalitat, impulsat des de la Direcció General d’Atenció Ciutadana.

Amb aquest Acord es perseguia millorar l’experiència de navegació dels usuaris, fent servir un disseny senzill i fàcil d’entendre. Calia adaptar els continguts al format, fer-ho accessible per a tothom i incorporar dades i serveis centrats en les necessitats dels ciutadans.

Gran part d’aquests objectius s’assoleixen amb el nou web del CEJFE, creat amb disseny responsiu, que adapta els continguts als diferents tipus de dispositius, ja siguin un mòbil, una tauleta o la pantalla d’un ordinador. Adquireixen un pes important les xarxes socials, que s’integren al web  per compartir continguts o bé per accedir als perfils corporatius de la Generalitat de Catalunya. També enllaça amb la plataforma www.cejfe.tv, de difusió de materials audiovisuals.

Amb aquesta eina renovada, el CEJFE fa un altre pas per millorar l’accessibilitat dels usuaris als diferents serveis que ofereix:

  • Activitats formatives
  • Pràctiques universitàries
  • Beques i ajuts
  • Preparació per a oposicions
  • Accés a nombroses publicacions, butlletins i recerques

També incorpora una estructura multilingüe en català, castellà i anglès, que permet ampliar l’horitzó d’usuaris que poden accedir a les activitats obertes a tota la ciutadania, a les publicacions editades en els tres idiomes, o als serveis oferts per la Biblioteca, de referència en dret penal, dret penitenciari, criminologia, justícia de menors, dret administratiu, dret civil i dret de família.

Us convidem a fer-nos arribar les vostres opinions i propostes a la bústia de contacte per continuar millorant.

Més informació