• Imprimeix

La Llei del tribunal del jurat

En aquestes Jornades, que han estat organitzades pel CEJFE en el marc del Pla formatiu per a magistrats i jutges, anual, que es realitza conjuntament amb el Consell General del Poder Judicial, hi han participat els presidents de les seccions penals de les audiències provincials de Catalunya.

16/05/2017 14:05
Jesús María Barrientos i Gabriel Capilla

La presentació ha anat a càrrec de Jesús María Barrientos, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de Gabriel Capilla, director del CEJFE.

Les sessions s’han desenvolupat a partir d’un guió de debat sobre els aspectes previs al judici oral, el judici oral, la dissolució anticipada del jurat, l’objecte del veredicte, la redacció de l’objecte del veredicte, les instruccions al jurat, el veredicte i la sentència.

L’11 i 12 de maig s’han dut a terme al municipi de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà) les jornades de La Llei del tribunal del jurat, amb l’objectiu d’analitzar els aspectes més controvertits en aquesta matèria i debatre’n els diferents temes per tal d’establir línies comunes d’actuació.