• Imprimeix

Curs internacional d'estiu sobre execució penal - Criminal Justice Platform Europe

Les tres organitzacions que formen la Criminal Justice Platform Europe (Europris, EFRJ i CEP) juntament amb la UB i el CEJFE, estan organitzant un nou esdeveniment a Barcelona, entre el 4 i el 7 de juliol de 2017.

07/03/2017 11:03
Criminal Justice Platform Europe

El curs abordarà 3 grans temes amb profunditat: Radicalització violenta; Desistiment del delicte; i Resistència al canvi i motivació dels infractors. En un programa de 4 dies es combinaran sessions plenàries i espais de taller conduïts per experts en els quals tindrà també un paper fonamental el que els assistents de diferents nacionalitats puguin intercanviar entre ells (problemes, solucions i bones pràctiques). El curs d'estiu té com a objectiu inspirar noves idees i l'intercanvi d'informació creuada per als professionals que treballen amb infractors en institucions tancades, a la comunitat o aplicant programes de justícia restaurativa.

Si sou professionals de l'Administració, professionals d'entitats, investigadors o treballeu en la justícia penal, guardeu-vos les dates. El curs es desenvoluparà en anglès sense traducció simultània.

Les inscripcions s'obriran l'1 de març (inscripció anticipada fins al 15 d'abril).

Podeu trobar més informació en el flyer, i aviat estarà disponible en els webs de les 3 organitzacions.