• Imprimeix

YouTube i aprenentatge

33è Espai de Gestió del Coneixement amb Bep Moll

 

Quan

Data22.01.2018 - 22.01.2018

HoraDe 16:45 a 19:45 h

Afegeix al calendari de Google

Termini d'inscripció:

Fins al 17 de gener de 2018.

Bep Moll

Jane Hart, consultora internacional en aprenentatge, elabora anualment el rànquing de les 100 eines més usades en la formació corporativa. YouTube se situa per segon any consecutiu com l'eina més valorada i utilitzada pels professionals de la formació.

Bep Moll, un dels especialistes més importants en aquest entorn del coneixement, analitzarà en profunditat aquest fenomen i explicarà com potenciar-lo per millorar els aprenentatges tant per part dels professionals com dels departaments de formació.

Ens parlarà de la història de YouTube, la seva evolució i dades actuals, de com ha revolucionat la manera d'aprendre i entretenir i com esdevé el vídeo un element de formació i com s’ha d’utilitzar per a l'educació. Ho complementarà amb l’anàlisi de canals i casos d'èxit.

Finalment, explicarà què són els youtubers i els influencers i plantejarà alguns casos d'influencers per a organitzacions educatives.

Destinataris

Personal del Departament de Justícia, de les àrees de recursos humans de tots els departaments de la Generalitat i d’altres administracions públiques, i també altres persones interessades en la matèria.

Més informació

Organitza

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

On

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Ausiàs Marc, 40

08010 Barcelona

Telèfon 93 207 31 14