• Imprimeix

Cercles: delinqüents sexuals d’alt risc

Sessió d'investigació

 

Quan

Data27.02.2018 - 27.02.2018

HoraDe 16.00 a 18.00 h

Afegeix al calendari de Google

Termini d'inscripció:

Fins al 25 de febrer de 2018 o fins que s'exhaureixin les places.

Sessions d'investigació

Sessió d'Investigació en la que es presentaran els primers resultats d’una recerca que s’està duent a terme a Catalunya i que avalua la implementació en el marc del nostre sistema penitenciari d’un model d’intervenció comunitària amb delinqüents sexuals d’alt risc. Aquest model internacional, Circles of Support and Accountability (Cercles), ja està donant resultats prometedors en altres països.

Durant la presentació de resultats s’exposarà en què consisteix el projecte Cercles i com està funcionant la seva adaptació al sistema penitenciari català (CerclesCat). Es descriurà el procés d'implantació, el model de treball i els diferents perfils dels delinqüents sexuals que hi participen. En propers anys s’aniran ampliant i presentant els resultats d’aquesta recerca que segueix un enfocament d’investigació-acció.

L’objectiu tant del programa CerclesCat com de la Sessió és abordar el procés de retorn de les persones penades per delictes sexuals a la comunitat, conciliant els dos objectius prioritaris del model: d’una banda la protecció pública (No més víctimes) i d’altra la reintegració social de l’infractor.

 

Més informació

Programa  [PDF, 432,57 KB ]
Inscripció  

Organitza

Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Unitat d’Investigació

On

Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Sala d'actes

Ausiàs Marc, 40

08010 Barcelona

Telèfon 93 207 31 14