• Imprimeix

Explotem els límits de la força: @Explosiv0

IX Jornada d’Activitat Física i Esport als Centres Penitenciaris

 

Quan

Data06.10.2017 - 06.10.2017

HoraDe 9 a 14 h

Afegeix al calendari de Google

Termini d'inscripció:

Fins al 2 d'octubre de 2017

@Explosiv0

Per novè any consecutiu ens retrobem per gaudir i compartir experiències relacionades directament indirecta amb l’esport i l’activitat física als centres penitenciaris. Enguany ens centrarem en l’activitat esportiva que té més èxit i demanda amb diferència entre les persones internes en centres penitenciaris: l’entrenament de la força. 

Presentarem el producte de coneixement 2017 realitzat per la comunitat de pràctica d’activitat física i esports als centres penitenciaris (CoP AFE) en el marc del programa Compartim.

Seguidament, David Marchante, creador de PowerExplosive i erigit com un dels esportistes i estudiosos de la força més destacats de l’actualitat, ens explicarà quina és, segons ell, la millor manera de dur a terme un entrenament eficient que possibiliti a tot esportista aconseguir els seus objectius.

Finalment, a través d’una taula rodona, on en David Marchante seguirà essent el protagonista, ens endinsarem en el món penitenciari. Nutrició, entrenament, millora de l’estat físic i la salut, millora del rendiment, prevenció de lesions i evidències científiques sobre cadascun d’aquests aspectes seran els temes que es tractaran i sobre els que totes les persones presents a la Jornada hi estaran convidats a participar des d’un primer moment.

Destinataris (per ordre de prioritat)

  • Tècnics d’esport de centres penitenciaris - Professionals relacionats amb l’àmbit penitenciari
  • Professionals i estudiants interessats en l’activitat física i l’esport
  • Altres professionals interessats

Més informació

Programa  [PDF, 283,6 KB ]
Inscripció  

Organitza

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

On

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Carrer d'Ausiàs Marc, 40

08010 Barcelona

Telèfon 93 207 31 14