• Imprimeix

37a sessió Nous paradigmes i tendències en aprenentatge

 

Quan

Data19.10.2018 - 19.10.2018

HoraDe 16 a 17.30 h

Afegeix al calendari de Google

Termini d'inscripció:

Fins al 13 de setembre de 2018.

37a sessió Nous paradigmes i tendències en aprenentatge

L'educació és un dels pocs grans temes socials en què hi ha un ampli consens que la defineix com el gran motor de desenvolupament que garanteix societats justes, equilibrades i en progrés. Tanmateix, no existeix aquest mateix consens en com ha de ser el model, i per extensió les metodologies, més propicies. Las propostes se succeeixen des de diversos àmbits i moltes d'elles contraposades o directament enfrontades.
Ismael Palacín des de la seva posició privilegiada de director de la Fundació Jaume Bofill exposarà el que l'evidència està demostrant que funciona.
L'objectiu de la sessió consistirà en assenyalar aquelles pràctiques educatives d’èxit i els elements que la fan possible. Sobretot, aquelles provades i experimentats a Catalunya, moltes d'elles inspirades i recolzades per la pròpia Fundació.

 

 

Destinataris

  • Personal del Departament de Justícia
  • Altres departaments de la Generalitat
  • Altres administracions públiques
  • Altres persones interessades en la matèria

Inscripció

L’heu de sol·licitar al formulari d’inscripció [bit.ly/InscrCEJFENProg] fins al 13 de setembre de 2018 inclòs. Al formulari, recordeu-vos de respectar les instruccions per comunicar les vostres dades que s’indiquen a l’aplicatiu, per garantir un bon funcionament de la gestió de les activitats formatives.

Si trobeu dificultats per fer la sol·licitud d’inscripció en línia, podeu contactar amb l’Àrea d’Innovació i gestió del Coneixement enviant un missatge a compartimcejfe.dj@gencat.cat indicant a l’assumpte del missatge el nom de l’activitat a la qual sol·liciteu la inscripció.

Les places són limitades. Rebreu una resposta a la vostra sol·licitud per correu electrònic uns quants dies abans de l’activitat.

Programa

15.45-16 h Acreditació

16-16.15 h Presentació

Núria Clèries Nerín. Directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

16.15-17.15 h Ponència

Nous paradigmes i tendències en aprenentatge

Ismael Palacín Giner. Educador social i director de la Fundació Jaume Bofill , think tank de referència dins l’entorn educatiu i social. Ha cursat diversos postgraus en gerència d’organitzacions governaments i en lideratge i innovació social per ESADE també col·labora amb revistes especialitzades en el món de l’educació. Ha estat director tècnic de l’associació Casal dels Infants i ha format part del teixit associatiu i d’acció social: secretari de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social, vicepresident de la Taula del Tercer Sector, vicepresident del Col·legi d’Educadors/ores Socials de Catalunya, membre del Consell Social del Síndic de Greuges de Catalunya, entre d’altres.

17.15-17.30 h Debat amb el públic

Retransmissió de la jornada

La jornada es gravarà i podreu accedir als vídeos al canal de Youtube del Departament de Justícia, llista de reproducció Materials de formació.

Material didàctic

Trobareu el material didàctic de la sessió al web
del CEJFE>Espais GC.

Codi

CEJFE: 67/02/05/2018

Certificació

L’activitat dona dret a certificat d’assistència.

Seguiu-nos a #EGC

twitter.com/cejfe

Més informació

Programa  [PDF, 1 Bytes ]
Inscripció  

Organitza

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

On

CEJFE

Ausiàs Marc,, 40

08010 Barcelona