• Imprimeix

II Curs internacional d'estiu sobre execució penal. Radicalització i extremisme violent - Criminal Justice Platform Europe

Reserva't l'agenda del 3 al 6 de juliol de 2018.

 

Quan

Data03.07.2018 - 06.07.2018

Afegeix al calendari de Google
Criminal Justice Platform Europe

Reserva't l'agenda del 3 al 6 de juliol de 2018 perquè al CEJFE tindrà lloc el II Curs internacional d'estiu sobre execució penal, que aquest any tractarà sobre la radicalització i extremisme violent.

Les tres organitzacions que conformen la Criminal Justice Platform Europe (Europris, EFRJ i CEP) juntament amb el CEJFE, estan organitzant un nou esdeveniment a Barcelona, entre el 3 i el 6 de juliol de 2018, el Curs internacional d'estiu sobre execució penal: Radicalització i extremisme violent.

El curs abordarà 3 grans temes amb profunditat: característiques dels infractors d'extremisme violent; alternatives a la presó per a aquests infractors; i re-imaginant l'extremisme violent (restaurativament). El programa, de 4 dies, combina sessions plenàries amb espais de tallers formatius conduïts per experts, en els quals tindrà també un paper fonamental l'intercanvi entre els assistents de diferents nacionalitats (reptes, solucions i bones pràctiques). El curs d'estiu té com a objectiu inspirar noves idees i fer possible l'intercanvi d'informació i experiències entre els professionals que treballen amb víctimes d'aquests delictes o amb infractors en institucions tancades, a la comunitat o en programes de justícia restaurativa.

Si sou professionals de l'Administració, professionals d'entitats, investigadors o treballeu en l’àmbit de justícia penal, reserveu-vos les dates. El curs es desenvoluparà en anglès sense traducció simultània.

Inscripcions.

Podeu trobar més informació al flyer i al programa de l'activitat.

On

Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada

Ausiàs Marc, 40

08010 Barcelona