• Imprimeix

Abús sexual infantil: barreres per a la denúncia i problemes de prescripció

Espais d’Actualitat. Cicle de conferències sobre justícia i societat.

 

Quan

Data15.06.2017 - 15.06.2017

HoraDe 17 a 19 h

Afegeix al calendari de Google

Termini d'inscripció:

Fins el 12 de juny de 2017

Abús sexual

L’objectiu dels Espais d’Actualitat és analitzar  el context en què vivim des d’un punt de vista alhora jurídic i social. Per aquest motiu convidem persones rellevants d’aquests àmbits a debatre sobre els nous models socials i altres temes d’interès com, per exemple, el que ens ocupa en aquesta sessió.

La prescripció dels delictes sexuals contra menors és un tema que genera una gran inquietud social, donada la gravetat de les conseqüències d’aquests fets en el desenvolupament de la víctima. En aquesta sessió analitzarem els estudis que s’han publicat al respecte i la visió de les pròpies víctimes, per donar-ne una resposta objectiva i que intentarà ajustar-se a les necessitats de les persones implicades.

Comptarem en la conferència amb el Dr. Víctor Gómez Martín, professor titular (catedràtic acr.) de dret penal i cap d'estudis dels Ensenyaments criminològics i de la seguretat de la Universitat de Barcelona, i amb la Dra. Noemí Pereda Beltran, professora titular de victimologia del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i directora del Grup de Recerca en Victimització Infantil i Adolescent (GReVIA).

Consulteu el programa de la jornada per a més informació.

On

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Carrer d'Ausiàs Marc, 40

08010 Barcelona

Telèfon 93 207 31 14 (ext. 1212)

Correu electrònic