• Imprimeix

Aules

Reserves i lloguer

Les instal·lacions del Centre estan destinades a prestar els serveis de formació i investigació que l'organisme té encomanats. No obstant això, durant el temps en què la sala d'actes, les aules i els seminaris no siguin necessaris ni per al Centre ni per al Departament de Justícia, els poden utilitzar altres institucions, públiques o privades.

L'ús per part d'altres institucions està regulat a l'Ordre JUS/345/2011, de 29 de novembre (DOGC núm. 6026, de 16.12.2011).

Per fer la reserva d'aules cal omplir la sol·licitud de reserva d'aules, i fer-la arribar a l'adreça de correu electrònic gestioaules@gencat.cat. El telèfon d'informació d'aquest servei és el 93 552 79 65. L’horari ordinari del Centre és de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, amb la possibilitat d’obrir també els caps de setmana i els festius.

- Característiques dels seminaris: taules amb cadires al voltant, climatització, ordinador amb Internet, wi-fi, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf.

- Característiques de les aules: cadires amb pala, climatització, ordinador amb Internet, wi-fi, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf.
Seminari

 - Característiques de les sales noble, polivalent i de reunions: mobiliari de gamma alta, en espais singulars (planta noble de l’edifici, amb terra de parquet i sostres amb motllures); taula amb cadires al voltant, climatització, ordinador amb Internet, wi-fi, projector portàtil, pantalla portàtil, paperògraf.

Sala de reunions
- Característiques de les aules 3 + 4: cadires amb pala; les dues aules, separades per una mampara mòbil, es poden convertir en un sol espai amb capacitat per a 80 persones; possibilitat d’instal·lar megafonia; ordinadors amb Internet, wi-fi, projectors fixats al sostre (possibilitats de fer-los servir de manera conjunta o commutada), pantalles de projecció, pissarres, paperògrafs.

- Característiques de les aules 11 + 12: cadires amb pala; les dues aules, separades per una mampara mòbil, es poden convertir en un sol espai amb capacitat per a 120 persones; megafonia fixa; ordinador amb Internet, wi-fi, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf, pantalla de TV fixada al sostre per garantir la visibilitat a la part posterior de l’aula.
Aula 12
- Característiques de l’aula 7 – informàtica: taules amb cadira, equips informàtics tipus portàtil (16 per als alumnes més 1 per al professor), amb Internet, wi-fi, impressora, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf.

- Característiques de les aules 13 i 14 – informàtica: taules amb cadira, equips informàtics de sobretaula (portàtil per al professor), amb Internet, wi-fi, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, pissarra, paperògraf; possibilitat d’instal·lar impressora.
Aula 7 informàtica

Característiques: 190 m2, butaques amb pala, climatització, megafonia, ordinador amb Internet, wi-fi, projector fixat al sostre, pantalla de projecció, instal·lació per a traducció simultània (sistema d’infrarojos i tres cabines amb visió directa i frontal dels ponents), infraestructura necessària per a mitjans de comunicació (“rac” de ràdio i TV), possibilitat d’enregistrament en àudio i/o vídeo dels actes i retransmissió en temps real per Internet. Capacitat: 230 persones + 4 espais habilitats per a discapacitats; tarima preparada per a 6 conferenciants alhora.

Sala d'actes
Aules Laborables Caps de setmana i festius
Matí o tarda(fins a 5 h) Jornada sencera (fins a 5 h) Matí o tarda(fins a 5 h) Jornada sencera (fins a 5 h)
Seminaris i aules normals (de 3 a 60 persones)* 125 € 225 € 300 € 400 €
Sales nobles de reunions (de 14 a 20 persones)* 150 € 275 € 300 € 400 €
Aules grans amb megafonia (80 o 120 persones)* 300 € 525 € 600 € 800 €
Aules d'informàtica(de 16 a 20 persones)* 350 € 625 € 600 € 800 €
Sala d'actes (234 persones)* 400 € 700 € 800 € 1.200 €

*Preus sense IVA.

Data d'actualització:  02.11.2018