• Imprimeix

Serveis virtuals

 

Base de dades de novetats

La biblioteca disposa d'una base de dades de ressenyes bibliogràfiques dels llibres catalogats els últims dos mesos. El públic hi pot accedir des dels ordinadors de la biblioteca; el personal del Departament de Justícia també hi té accés des de la intranet de Justícia.

Blog

Al blog  de la biblioteca  hi podeu trobar resums dels continguts de les últimes novetats bibliogràfiques, opinions de lectors, avisos, recomanacions, etc.

Teniu l'opció de subscriure-us a les actualitzacions per RSS .

Escriptori virtual: pàgina d'inici

Hem creat una pàgina web que actua com un escriptori virtual personalitzable on l'usuari trobarà informació dinàmica i actualitzada de la biblioteca, i enllaços a tots els nostres serveis virtuals i a les publicacions electròniques. 

Hemeroteca en línia

Tenim a la vostra disposició una base de dades de sumaris de les revistes que rep la biblioteca. Podeu consultar més de 8.000 articles i demanar-los automàticament per correu electrònic. El públic hi pot accedir des dels ordinadors de la biblioteca; el personal del Departament de Justícia també hi té accés des de la intranet de Justícia.

Programa Compartim

La biblioteca col·labora amb el programa Compartim del Departament de Justícia intervenint en els fòrums i els blocs de les comunitats de pràctica de la plataforma e-Catalunya.

Recursos electrònics

A la Biblioteca del Centre d’Estudis disposeu d’un conjunt de bases de dades especialitzades en línia que podeu consultar i des de les quals us podeu descarregar la informació que us interessi.

Xarxes socials

La biblioteca participa també a les següents plataformes. Podeu consultar el nostre perfil a:

Data d'actualització:  13.09.2013