• Imprimeix

Serveis presencials

 

Informació bibliogràfica

Els usuaris poden accedir al catàleg de la biblioteca, on trobaran monografies, articles de revistes, material audiovisual i investigacions sobre les matèries específiques de la biblioteca. La biblioteca atén consultes bibliogràfiques per correu electrònic (biblioteca_cejfe.dj@gencat.cat) i per telèfon (93 552 79 71 / 93 552 79 60). Per aquestes dues vies també es pot demanar la pròrroga de documents en préstec.

Préstec

Cal fer-se un carnet d'usuari per tal de demanar documents en préstec. Per obtenir-lo s'ha de presentar el DNI o passaport.

Els lectors poden endur-se en préstec fins a un màxim de tres llibres o documents audiovisuals durant un període de quinze dies amb possibilitat de dues pròrrogues.

Lectura a la sala amb zona Wi-Fi

La sala de la biblioteca, amb xarxa local sense fil Wi-Fi, disposa de diversos punts de lectura i treball per als usuaris, i també quatre ordinadors amb connexió amb banda ampla. 

Totes les monografies, les obres de referència i els últims números de les revistes rebudes són de lliure accés.

Fons audiovisual

La biblioteca posa a disposició dels usuaris un ampli fons audiovisual (documentals, reportatges i pel·lícules) sobre les matèries criminologia i dret penal i penitenciari.
Data d'actualització:  29.10.2015