• Imprimeix

Serveis

Informació bibliogràfica

Els usuaris poden accedir al catàleg de la biblioteca, on trobaran monografies, articles de revistes, material audiovisual i investigacions sobre les matèries específiques de la biblioteca. La biblioteca atén consultes bibliogràfiques per correu electrònic (biblioteca_cejfe.dj@gencat.cat) i per telèfon (93 552 79 71 / 93 552 79 60). Per aquestes vies també es pot demanar la pròrroga de documents en préstec.

Préstec

Cal fer-se un carnet d'usuari per tal de demanar documents en préstec. Per obtenir-lo s'ha de presentar el DNI o passaport.

Els lectors poden endur-se en préstec fins a un màxim de tres documents (llibres o audiovisuals) durant un període de quinze dies amb possibilitat de dues pròrrogues.

Les obres de referència i les revistes estan excloses de préstec.

Lectura a la sala amb zona WI-FI

La sala de la biblioteca, amb xarxa local sense fil Wi-Fi, disposa de diversos punts de lectura i treball per als usuaris, i també quatre ordinadors amb connexió a internet. 

Totes les monografies, les obres de referència i els últims números de les revistes rebudes són de lliure accés.

Escriptori virtual

Disposem d’un escriptori fet amb Netvibes que actua com a pàgina d’inici de la biblioteca. L'usuari trobarà informació dinàmica i actualitzada d’acord amb la temàtica de la biblioteca, enllaços a les bases de dades disponibles per consulta presencial i a d’altres recursos organitzats temàticament. 

Butlletins electrònics

Rebem diversos butlletins jurídics diaris, setmanals o quinzenals, elaborats per editorials, que contenen les últimes novetats en legislació publicades al BOE i als butlletins oficials de les comunitats autònomes, un recull de la jurisprudència més rellevant i doctrina interessant. Si us hi voleu subscriure, demaneu més informació a la bústia de la biblioteca.

La biblioteca envia mensualment el butlletí Novetats de l’hemeroteca en línia, que conté les ressenyes d’alguns articles de les darreres revistes rebudes en paper. Us hi podeu subscriure enviant un missatge a la bústia de la biblioteca.

Reculls de novetats

Des de la biblioteca elaborem diferents productes amb les novetats bibliogràfiques. Entre ells, una presentació mensual, amb Prezi, d’una selecció dels darrers llibres catalogats que es projecta a la pantalla de l’entrada de la biblioteca.

Bases de dades jurídiques i revistes electròniques

A la biblioteca es poden consultar bases de dades jurídiques i de revistes electròniques, des de les quals us podeu descarregar la informació que us interessi.

Autoservei de reprografia

Hi ha disponible una fotocopiadora en règim d’autoservei que funciona amb monedes.

Data d'actualització:  20.05.2015